Экстра-лигаУ Титан-Зари появились новые инвесторыСборная УкраиныСборная Украины среди игроков с дефектами зрения - чемпион мира! Экстра-лигаЕкстра-ліга. Підсумкова статистика сезону 2016/2017ЛьвовЮрій Цибик: «Колись у футзалі думали про атаку, тепер – про оборону» ЖитомирСтуденти ЖАТК виграли зональний етап Всеукраїнських ігор серед аграрних ВНЗДнепрСуперлига: «ЛАД» снова без победыЖитомир2-й тур Кубку Житомирської області: коли результативність зашкалюєСумыЛетний чемпионат АРМФС стартовал без ничьихСборная УкраиныСборная Украины среди игроков с дефектами зрения пробилась в финал чемпионата мираОстальной мирОлександр Бондар: "Рівень українського чемпіонату, звичайно, вищий, проте польський футзал постійно розвивається" ОдессаОдесса: неделя под знаком побед «МКВ», «корабелов» и «стройматериальщиков»ОдессаАртур Азерлян: «Есть желание попасть в четвёрку лучших»ВетераныУ Чорноморську відбувся турнір з футзалу серед ветеранів на відкритих майданчиках Сборная УкраиныОсобенности национального футзала: о U-21, ненормативной лексике, альтернативной истории и словах Виталия Одегова ЛуцкСергій Голоскоков: «Для мене важливий результат з точки зору самих дітей і розвитку футзалу»Сборная УкраиныДівоча збірна України (WU-17) провела збір у Славутичі ЛуцкВолинь. Одноосібно та тривладноЛьвовПрезидент «Альтернативи»: Легіонери підвищили інтерес до нашої командиЭкстра-лигаЦыпун и капитал. Какие козыри сделали Продэксим чемпиономОстальной мирНаші люди в Барселоні

Хто візьме золото? Анонс матчів Енергія — Продексім


Sport Arena виділяє найцікавіші запитання напередодні старту другої частини фінального плей-офф футзальної Екстраліги, у якому змагаються Енергія та Продексім.
 
Чи зможе Продексім знову обіграти Енергію у Львові?

Продексім залишається — й уже офіційно залишиться — лише однією з двох команд, які змогли переграти Енергію у Львові в цьому сезоні. Чинні чемпіони надзвичайно потужно грають вдома, зберігаючи статус однієї з найкращих домашніх команд Екстраліги, тож перемога Продексіма на старті сезону (4:2) стала справжньою несподіванкою. Після тієї невдачі Енергія вдома поступалася лише ХІТу, програвши матч у регулярній першості, а також кубковий поєдинок. Більше втрат у львів’ян не було.

 
 
Продексім знає, як перемагати Енергію, facebook.com/fcprodexim

Зважаючи на цей фактор, а також на хід, котрий набрали Енергетики, Продексім аж ніяк не вважається фаворитом дуелі. Перед третьою грою серії херсонський клуб перебуває у тому ж становищі, що й перед поїздкою у Харків в півфіналі — у чинних бронзових призерів ніхто особливо не вірить. Можна не сумніватися, що тактика команди у гостьових фінальних матчах не особливо відрізнятиметься від півфінальних поєдинків: терпіти, терпіти і ще раз терпіти. Зрештою, у щось схоже Продексім грав й у другому фінальному матчі в Херсоні. Тоді це спрацювало, але чи принесе подібний стиль гри хоч одну перемогу у Львові?

Енергія - фаворит. Чи є якісь "але"?

На користь Енергії у цьому фіналі говорить все. У львів’ян довша лавка запасних, якою можна варіювати склад, вони ж зараз матимуть перевагу власного вболівальника, а про загальнокомандний досвід ігор на подібному рівні можна навіть не згадувати. І якби рахунок в серії був 2:0 — вітати Енергію з захистом чемпіонського титулу можна було б уже зараз. Але рахунок 1:1, а це означає, що у будь-який момент можуть виникнути проблеми.

 
 
Від дій Михайла Грицини (в зеленому) багато залежить у грі Енергії, facebook.com/fcprodexim

Безперечно, зелено-білі надзвичайно потужня домашня команда (про що згадувалося вище), а холоднокровність, з якою львів’яни впоралися з ХІТом у півфіналі, свідчить про психологічну стійкість гравців. Та все ж — це фінал. Серія, у котрій не можна помилятися. А Енергія уже встигла припуститися однієї такої помилки, коли віддала кінцівку другого поєдинку в Херсоні. Ніхто не може гарантувати, що чинні чемпіони уникнуть цієї — чи якихось схожих — помилок у домашніх поєдинках. Але очевидно одне, усе в цій серії тепер залежить від самої Енергії: дві перемоги вдома принесуть команді золоті медалі.
 
Наскільки вдалим буде рішення грати у адекватний час?

У Львові наважилися і таки зробили щось для вболівальників. Постійні ігри в 12-13 дня не приваблюють фанатів, навіть незважаючи на те, що відбуваються вони у вихідні. Усе-таки куди легше включити трансляцію і дивитися з ліжка, аніж виходити з дома рано-вранці, аби потрапити на матч. Зараз подібної відмазки у львів’ян не буде — час початку обох матчів максимально адекватний (хоча можна було б змінити години місцями: 17 — в неділю, 19 — в понеділок).
Зважаючи на рівень матчу, а також на годину початку гри, на трибунах спорткомплексу Галичина у Львові повинен бути аншлаг. Як мінімум, в неділю. Як максимум, в неділю і під кінець понеділкового матчу. Якщо цього не буде — Енергія, як і багато інших клубів, зможе аргументовано пояснити недоцільність проведення матчів у адекватний і зручний для фанатів час.
Золота серія. Енергія - Продексім.
 
Третій матч. 28 травня, неділя, 19:00
Четвертий матч. 29 травня, понеділок, 17:00

Рахунок в серії — 1:1

Джерело - 
sportarena.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.