БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 9. LIVE!Беларусь«БЧ» подписала Георгия ТикуришвилиЖенский футзал«IMS-НУХТ» у шаленій боротьбі мінімально переграв «Теслу-ЗХО»РоссияДебют мрій: Шульга забила дебютний гол, Кислова втретє залишила ворота «сухими»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 11 тур. «ДЕ Трейдинг» – «Суми». АнонсЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 11 тур. LIVE!БразилияФалкао сыграет в Футбол-7 за «Гремио»ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 9. LIVE!КазахстанАндрей Мищенко: «Перестраховка» с тестами на COVID-19 убивает спорт»Женский футзалІрина Дубицька: «Мені дуже подобаються матчі проти харківської команди, оскільки вона є сильним суперником»КазахстанКазахстан-2020/21. 1-4 тур. Четыре «технаря» и первая отставкаИспанияАльберто Саура: «Я переживаю один из лучших моментов своей карьеры»Женский футзалХристина Єрьоменко: «Як би ми не хотіли та не намагалися – буде дуже важко надолужити втрачене»Чемпионат ЕвропыАнглия не поедет в Северную Македонию на матчи ЕВРО-2022Экстра-лигаМатч «Кардинал-Рівне» – «Ураган» перенесено на пізніший термінРоссияКубок России (жен). 1/2 финала. "Норманочка" –"Лагуна-УОР". Матч № 1. LIVE!Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/2021. «Нікмі» зараховано технічну поразку у матчі з «ДДХ»АргентинаФернандо Вильхельм: «Я постараюсь помочь «Пиночо» всем, чем смогу»Женский футзалЧи зможе «IMS-НУХТ» здолати непоступливу «Теслу-ЗХО» в 1/2 Кубка України: анонсЭкстра-лигаАртем Петренко змінив «Суми» на «ІнБев»

Favbet Кубок України 2020/2021. Перший попередній етап. BudmonsteR (Київ) – Рятувальник (Ромни). Анонс

Чемпіон Вищої ліги Києва проти бронзового призера чемпіонату України серед команд Першої ліги.


Саме таку цікаву пару подарував шанувальникам футзалу підсумок жеребкування Першого попереднього етапу Favbet Кубка України.

Підопічні Ігоря Салівона розпочали підготовку до сезону ще влітку, взявши участь одразу у двох турнірах у рамках «Odessa Open Cup». За підсумками Кубка буднього дня роменчани посіли друге місце у Суперлізі, а результатом турніру вихідного дня стала перемога у Вищій лізі. До слова, в обидвох фіналах представники Сумщини грали саме проти київських команд. Тож, нещодавній досвід протистояння зі столичними колективами вони, безумовно, мають.

Крім того, одним з останнім передсезонним спарингом для ромечан став поєдинок проти «Черкасиобленерго», в якому підопічні Ігоря Салівона зазнали мінімальної поразки – 4:5.
 

Щодо київської команди, то безумовно, статус чемпіона тепер надихає демонструвати свої найкращі якості й на всеукраїнському рівні.

У рамках підготовки до сезону підопічні Ільдара Макаєва взяли участь у «Rivnestandart Open Cup», посівши четверте місце.

Окрім того, «Budmonster» встиг провести офіційний матч у рамках Вищої ліги чемпіонату Києва, здолавши «ХІТ-2» з результатом 4:2. 

Тим не менш, ще до свого старту у рамках Favbet Кубка України у суботу підопічні Ільдара Макаєва зіграють матч Вищої ліги проти «Phiten», а вже у неділю о 14:00 проведуть стартовий поєдинок у рамках протистояння з «Рятувальником». Його трансляцію ви зможете побачити на Youtube-каналі Асоціації футзалу України.
 

Ільдар Макаєв, головний тренер київського «Budmonster»:

– Як оціните майбутнього суперника? 


– «Рятувальник» – це бронзовий призер Першої ліги. Команда, що знаходиться на досить високому рівні. Роменчани є систематичним учасником як Першої ліги, де вони постійно веде боротьбу за медалі, так і Кубка України. Ця команда є гідним суперником. Переконаний, що матчі вийдуть дуже цікавими. Також, відзначу зал суперника. Він є трохи специфічним. Втім, все вирішиться лише на майданчику.

– Перед стартом сезону «Budmonster» взяв участь у турнірі «Rivnestandart Open Cup». Наскільки це допомогло у підготовці до офіційних матчів?

– «Budmonster» поїхав до Рівного у не оптимальному складі. Ми оцінили рівень команд з інших регіонів. Провели цікаві спаринги у досить комфортному залі. Це був один з етапів підготовки до Вищої ліги чемпіонату Києва та Favbet Кубка України.

– Чи вважаєте перевагою те, що у Вищій лізі чемпіонату Києва сезон вже розпочався, а у чемпіонаті України серед команд Першої ліги – ні?

– Можливо, це трохи нам допоможе. Втім, і «Рятувальник» веде підготовку до сезону. Нещодавно роменчани провели спаринг з «Черкасиобленерго». Кожна команда має свій певний графік. Звичайно, будемо сподіватися, що свіжий досвід офіційних поєдинків стане нашою перевагою.

– Які амбіції ставить перед собою «Budmonster» у рамках Favbet Кубка України?

– Цей сезон стане для нас дебютним у національному кубку. Будемо рухатися вперед крок за кроком. Ставимося з великою повагою до «Рятувальника». Однак, прагнемо пройти далі. 

Джерело - Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.