Экстра-лигаАкадемія НФК «Ураган» представила трьох нових тренерівЭкстра-лигаІван Скіцко: «Я побачив, що команда додала, якщо порівнювати з матчами проти “Рятувальника”»Женский футзалРуководство «Будстар-НПУ» не удовлетворило отставку наставника клуба Александра РатичаЭкстра-лига«Food Centre-Sumy» дал бой «ХИТу», но вновь уступилЭкстра-лигаРоман Перадзе: «Можу дати гарантію, що в кожній грі ми будемо ставити завдання перемогти»БеларусьЮрий Дубков: «Если бы не футбол, был бы продавцом сахарной ваты»Экстра-лига«Продексім» тріумфує на «Lviv Open Cup-2020»Женский футзалАлександр Ратич подал заявление об отставке с должности главного тренера «Будстар-НПУ»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» розгромно поступився «ХІТу» в контрольному матчіИспанияСтранная война Луиса Рубиалеса: до основанья, а затем…БеларусьАртём Липский – новый игрок МФК «Минск»Экстра-лига «Food Centre-Sumy» проведе два матчі з «ХІТом»ПольшаВиктор Андраде возвращается в ПольшуИспанияЛукао: «Я вингер, который также умеет играть на позиции «столба»Экстра-лигаТаблиця переходів Favbet Екстра-ліги. Літо 2020РоссияТоп-10 интересных форм футзальных командРоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. Трое известных и Тюмень против СамарыЭкстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 3. «ІнБев» і «Кардинал-Рівне» поборються за бронзові нагородиБеларусь«Борисов-900»: 19 лет, 63 соперника, 587 матчейЛитваЕвгений Рывкин: «В Локомотиве работал принцип — В нашем деле главное — не попасться»

Futsal Masters-2019: передмова до старту турніру

Завтра в Нижньосілезькому воєводстві Польщі стартує традиційний передсезонний футзальний турнір. Участь в ньому візьме і франківський "Ураган".


Ми вже повідомляли, що дракони потрапили до групи В, де їхніми суперниками будуть команди ЕРА-ПАК (Чехія), ФК Торунь (Польща) та Гурнік (Полковіце, Польща). Першим суперником наших футзалістів стане чеська команда.

Турнір проходитиме в спорткомплексах двох міст, які розташовані поряд із Вроцлавом - Олесниця та Єльч-Ласковіце. До, речі, вхід на матчі буде платним - 20 злотих нормальний квиток та 10 злотих - пільговий. В цю вартість входить можливість відвідати одразу два матчі ігрового дня. Міжнародний статус дозволив турніру заручитися підтримкою дуже багатьох спонсорів. Так цього року партнерами Futsal Masters стали Poczta Polska, JOMA.

Ураган всі три свої матчі зіграє в 36-тисячному містечку Олесниця. Два слова про саме містечко. Розташоване поряд з містом. Тихе, спокійне та зручне для життя, хороше сполучення із Вроцлавом. Місто являється центром повіту, має давню історію. Практично повністю було знищене під час ІІ світової війни. А по її завершенню керівництво Польщі вирішило заселити місто поляками  із Східної Польщі та сучасної Західної України. Тому тут дуже часто можна зустріти прізвища, притаманні для наших країв. Тому не дивно, що в Олесниці є греко-католицька церква.

В місті з допомогою місцевої влади та фінансування ЄС збудовано сучасний спортивно-відпочинковий комплекс ATOL, в якому й проходитимуть матчі турніру. Загальна площа комплексу 30 000 метрів кв. 

Календар матчів групового етапу франківського "Урагану"
27 вересня (вівторок)

20:30 Ураган (Україна) - ЕРА-ПАК (Чехія)
28 серпня (середа)
18:00 Гурнік (Полковіце, Польща) - Ураган (Україна)
29 серпня (четвер)
20:30 Ураган (Україна) - ФК Торунь (Польща)

Наприкінці передмови поговоримо ще трохи про першого суперника франківців. Futsal Klub Era-Pack Chrudim - учасник елітного дивізіону чеського  футзалу, який носить назву VARTA futsal ligа. ЕРА-ПАК до попереднього сезону був незмінним чемпіоном Чехії, починаючи з 2007 (!!!) року. 12 сезонів підряд суперник франківців нікому не віддавав корону в чеському футзалі. Новий сезон розпочнеться 5-го вересня. До речі, в найсильнішій чеській лізі змагається 12 команд.

Минулого року були онлайн трансляції з матчів турніру. Сподіваємося і цього року організатори продовжать хорошу традицію. Слідкуйте за повідомленнями на нашому сайті.

Джерело - sport.if.ua

На фото - спортивний майданчик в Олешніці, де гратиме "Ураган".

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.