Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Молодь прогресує, розуміє куди їм треба рухатись і не гає час»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 11. LIVE!УкраинаНФК «Ураган» та ФК «Чорне море» налагоджують співпрацю!Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналу (1 матч). АФФК «Суми» (Суми) – «ELDORADO» (Київ). АнонсКубок УкраиныFavbet Кубок Украины 2020/21. 1/8 финала (1 матч). ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запорожье) – ХІТ (Киев). АнонсЛига чемпионов УЕФААндре Броканело: «Надеюсь, это будет наша лучшая игра в сезоне»Кубок Украины«Суми» у контрольному матчі перед 1/8 фіналу Кубку України перемогли «Технологію»Экстра-лигаГеоргий Мельников: «Солодовник и Рафаилов балдели от того, что первыми привезли бразильцев в Украину»Сборная УкраиныРік тому жіноча збірна України розірвала всіх фантастичним голом з ФінляндієюФутзал в миреFutsal Planet Awards-2020: обнародованы имена претендентовКазахстанМФК «Актобе» подписал ЭленилсонаМолдоваНазван расширенный состав сборной Молдовы на матчи с Грецией и СловакиейРоссияАльберт Цайдер: «МФК КПРФ – известный во всем мире бренд, и мы должны с каждой игрой это подтверждать»Чемпионат ЕвропыУЕФА отмечает 25-летие ЕВРОСборная Украины2021 рік: що чекає на збірну УкраїниЭкстра-лигаГеоргий Мельников: «Солодовник на Евро-2003 не играл в сборной той роли, что Гончаренко на Евро-2001, потому что команда была на пике»РоссияАнна Сидоренко – новый игрок МФК «Норманочка»Ассоциация футзала УкраиныСергей Владыко: «Когда сборная выиграет медали чемпионата мира или Европы – создам свой футзальный клуб»КазахстанНиколай Иванов: «Мы не развиваем футзал, а умудряемся уничтожать даже то, что сами когда-то создали»Экстра-лигаСтатистика игроков «ХИТа» после 16 тура: Педяш на вершине, Сухов в середине

«IMS-НУХТ» впевнено розгромив «Фенікс» у київському дербі

У понеділок, 30 листопада, відбувся заключний матч першого туру. У київському дербі зустрілись «IMS-НУХТ» та «Фенікс».


З перших секунд активніше розпочали поєдинок більш досвідчені господарки. Кліпаченко з дальньої дистанції розстрілювала ворота – м’яч пролетів поруч з воротами.

Але тут подіяло правило: «Не забиває ти – забивають тобі». На 3-й хвилині просте вибивання далі від воріт у виконанні гравчинь «Фенікса» Тарасенко, голкіперка «IMS-НУХТ» спробувала вибити з-під ніг суперниці м’яч. Але зіграла невдало, що призвело до гола у власні володіння – 0:1. Несподіваний початок матчу.

Крамна класно приклалась по м’ячу – поруч з воротами.

Павленко на фланзі побачила у штрафному вільну Кліпаченко. Анастасія отримавши передачу легко переграла воротарку гостей – 1:1.

Відразу чудову нагоду змарнували господарки. Удар майже з лінії воріт вибила футзалістка «Фенікса», рахунок залишився незмінним.

На 9-й хвилині все-таки «IMS-НУХТ» вдалось вийти вперед у рахунку. Павленко майстерно прибрала суперниць перед їх воротами та потужно пробила у ствір воріт – 2:1.

Знову здорово перевірила свою гармату Кліпаченко. Але цього разу її удар був відбитий.

На екваторі першого тайму рахунок став 3:1. Гол у свій актив записала капітан команди Воловенко.

Ляп Чечуги допоміг суперницям скоротити рахунок. Спершу воротарка вибила м’яч прямо у ноги суперниці Тарасенко. Здавалось, що голкіперка киянок забере м’яч до рук, але він по-зрадницьки пролетів поміж її ніг – 3:2.

Класна комбінація у виконанні футзалісток «IMS-НУХТ». Дубицька побачила на фланзі ніким не прикриту Кліпаченко, яка віддала передачу на Воловенко. Сніжані потрібно було лише влучно потрапити у ворота, що їй прекрасно вдалось – 4:2, дубль у активі капітана господарок.

Наприкінці першої 20-хвилинки свій дебютний гол за киянок забила Дар’я Ракіцька – 5:2, класний початок у виконанні футзалістки.

По перерві ще двічі приголомшила суперниць влучними ударами Кліпаченко – 7:2. Спершу Анастасія красиво обіграла захисницю, а в другій атаці поборолась до останнього, відібрала м’яч та легко переграла воротарку.

Крамна здорово пробивала у дальній кут, але на шляху її удару стала голкіперка. Дубицька з дальньої відстані чудово цілилась у дев’ятку воріт – кутовий. Після його розіграшу рахунок вже став 8:2 – гол Дубицької.

«Фенікс» двічі непогано пробивав у ворота суперниць, але в обох атак м’яч розминувся зі стійкою. На 31-й хвилині дев’ятий гол у зустрічі забила Шевченко – 9:2.

Трудовий результативний удар вдався Крамній. Вона показала свій характер у боротьбі з суперницями, виборола м’яч та проштовхнула його у ближній кут – 10:2.

Одинадцятий гол був забитий після хорошої комбінації. Павленко віддала передачу на Крамну, яка вже чатувала на м’яч біля воріт гостей та впритул розстріляла володіння – 11:2.

Впевнена перемога господарок – 11:2.

Софія Кулай
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Inter Media Service (@wfc_ims)

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.