Футзал в миреЮнацький Євро (U-19) відбудеться 2022 року в ІспаніїВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу Восьми (ч.1)Чемпионат ЕвропыЖеребкування фінального турніру Євро-2022 відбудеться наприкінці 2021 рокуИспанияИспания-2020/21. Тур 27. Разгром, сенсация и победа «Барсы» над лидеромЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. Бразильський карнавал у Херсоні та інтрига між медалістами БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!АзербайджанЭдуардо: «Может лет 10 назад и было понятие слабого соперника, сейчас ситуация совсем другая»АзербайджанВассура объяснил свой переход из футзала в футболРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!КазахстанАлександр Гуров покинул МФК «Аят», а Дмитрий Двирный МФК «Байтерек»‎АзербайджанИса Атаев: «При новом формате отбора к Евро шансов что-либо изменить стало больше»Чемпионат ЕвропыПьер Жаки: «Наша федеральная политика принесет свои плоды»Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»

Іво Юкич: «Українці, граючи вдома, будуть дуже мотивованими»

Голкіпер та капітан збірної Хорватії Іво Юкич – про майбутній матч зі збірною України

Свого часу голкіпер та капітан збірної Хорватії Іво Юкич грав у чемпіонаті України за «Єнакієвець». Відповідно, він дуже добре знає збірну України та її гравців. Напередодні вирішального матчу Основного раунду відбіркового етапу Євро-2018 між збірними України та Хорватії прес-служба Асоціації футзалу України вирішила поцікавитись думкою екс-воротаря «Єнакієвця» про майбутній матч.
 
Іво, завтра Хорватія зіграє з Україною. Що ти можеш сказати про майбутню гру?  
– У цій грі буде багато що на кону. Переможець виходить безпосередньо на Євро, тому ми повинні віддати абсолютно все, що ми зможемо, аби обіграти таку команду, як Україна. Вони дуже хороша команда, і я впевнений, що в присутності повного залу українці будуть дуже мотивовані.
 
Ти знаєш українську команду дуже добре, тому що грав в Україні. Що ти можеш сказати про нашу команду?
– Я дуже поважаю Україну, тому що це країна з дивовижними традиціями у футзалі. Це покоління в Україні є багатим на талановитих гравців, і дійсно важко знайти у цієї команди слабкі місця. Вони дуже організовані, вони працюють з повною самовіддачею на паркеті, і я впевнений, що у них немає причин, щоб боятися когось із суперників.
 
Як ти думаєш, хто з українських команд буде найбільш небезпечним для хорватської команди?
– У них є два дуже хороших «стовпи», і мені дуже подобається Разуванов, який грав зі мною в «Єнакієвці». Крім нього, є Шотурма і Журба – дуже талановиті гравці, які створюють найбільші проблеми для інших команд. Також є Іваняк, який грає  у такому великому клубі, як «Діна», і він може бути найбільшою силою Україні у завтрашньому поєдинку.
 
Іво, ти пам'ятаєш матч між Хорватією та Україною на Євро-2012? Ти можеш сказати, що майбутня гра є ремейком того чвертьфіналу?
– Я думаю, що це дуже різні ігри, тому що хто той, хто програє завтра, має всі шанси вийти на Євро через плей-офф, і обидві команди мають дуже хороші шанси на вихід з першого місця. У 2012 році у нас не було іншої можливості, і ми грали все перед 12 000 глядачів. Може, найбільшою схожістю буде повний зал, у якому буде така ж прекрасна атмосфера, як це було у 2012 році.
 
Що ви можете сказати про атмосферу в нашому Палаці спорту під час ігор?
– Організація на дуже високому рівні, і як для цього етапу змагань – відмінна атмосфера. Я сподіваюся, що завтра зал буде повний, і всі глядачі зможуть насолодитися хорошим матчем.
 
Джерело – Прес-служба Асоціації футзалу України   

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.