Кубок Украины13 березня – жеребкування Кубка УкраїниTestЛьвовская«Русин-О» – новий чемпіон Львівщини з футзалуКубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/4 финала. Ответные матчи: подвиги Атамана и ураган в Ивано-ФранковскеИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 24-го тураКазахстанКакау перенес операциюКубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/4 финала. LIVE!РоссияКубок России. 1/2 финала. LIVE!БеларусьБеларусь. 23-й тур. 13.00. «Столица» – ВРЗ. LIVE!Ивано-ФранковскаяКубок АМФІФО: півфіналісти визначилисяИспанияПако Седано вернулся, забил и помог «Барселоне Ласса» обыграть «Хаэн»ХарьковЛучшие голы 8-го тура Кубка ФК Универ весна 2018ЛьвовскаяЧемпіонат Львівщини: сенсаційний виліт «Галицької здоби»ВинницкаяФутбольний Тиждень 286 від 6.03.2018Экстра-лигаКостянтин Кожанов: «Хоч чемпіонат Житомира і не виграли, але свої задачі ми виконали»БеларусьНаталья Купчина: «О чем говорят девушки в раздевалке? Лучше вам об этом не знать…»Экстра-лигаОлег Мирошник: «Мне повезло в свое время с партнерами»КазахстанКакау: «Я не хочу уходить из сборной Казахстана»УжгородФК «Мінай». Перемога в УФЛ. Історія успіхуКубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/4 финала. Ответные матчи. Анонс: вновь поставим на «зеленых»

Перша ліга. Група «Захід». 9 тур: без несподіванок

У 9-му турі лідери здобули чергові перемоги і збільшили відрив від своїх суперників

"Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива" (Львів) - "Ураган-2 КФВ" (Івано-Франківськ) - 2:3 (2:1)
2 лютого 2018 року. 16:30. Львів. Палац спорту "Галичина". 100 глядачів.
Енергія-2-ЛЮ: Морикишка - Федюк-к, Абрамчук, Лещишин, Кузь - Мацик, Писько, Ременець, Миколюк - Калуцький.
Ураган-2-КФВ: Левандівський - Микитюк, Гірка, Цілик, Кефа- Завертаний, Сенюк, Масевич-к, Негела.
Голи: Кузь (15, 19) - Микитюк (17, 40), Гірка (36).
Попередження: Миколюк (40) - Гірка (21).
 
Представники дублюючих складів львівської «Енергії» та івано-франківського «Урагану» подарували нам дуже обережний матч у черговому турі вітчизняної Першої ліги. Його результатом стали чергові три очки у скарбничку молодих драконів, які продовжують впевнено очолювати західний квартет.
 
А починалось усе з традиційної пристрілки, у ході якої гострішими все ж були господарі майданчику ПС Галичина. Одразу ж при втраті м’яча львів’яни застосовували високий пресинг, з-під якого гості вибирались з великими складнощами. У захисті ж ураганів ці діяли значно нижче за своїх опонентів, чим давали привід Кузю і Ко частенько загрожувати воротам Левандівського пострілами з далекої відстані. Довгий час команди не відходили від власних тактик, що не давало ніяких дивідендів. І у такій позиційній боротьбі на перший план вийшла індивідуальна майстерність – Кузь розібрався з захистом і розстріляв ворота. Цей м’яч розкрив гру, атака почала переважати захист. Після тайм-ауту гостям знадобилось лише кілька атак, щоб зрівняти рахунок – Микитюк влучно поцілив метрів з 13-ти.
 
Щоправда, на перерву господарі пішли у кращому настрої, знову відзначився Кузь. Хоча левова доля у другому м’ячі має належати капітанові господарів, який добре прочитав епізод.
Другу половину «Ураган» розпочав фактично так само, як розпочинали першу енергетики – високий пресинг, агресивний відбір і сподівання на швидкий м’яч. Але усі старання розбивались о щільний захисний мур, господарі давали опонентам дуже мало шансів. Більше того, завдяки намірам атакувати у підопічних Станкевича з’явились зони для контратак, тому будь-який забитий м’яч міг змінити ситуацію кардинально.
 
Усе вирішили помилки енергетиків. Стандарт після другого дотику голкіпера, тайм-ауту і удару Гірки приніс гостям нічию, а коли гравці «Енергії-2-ЛЮ-Альтернативи» у кінцівці матчу відправились штурмувати ворота з п’ятим польовим, той же Микитюк на перехопленні встановив остаточний рахунок матчу. 3-2, ураганівці у достатньо обережному матчі вирвали перемогу «завдяки» помилкам суперника. 

"Віза-Вторма" (Івано-Франківськ) - "Епіцентр К10" (Івано-Франківськ) - 3:2 (2:0)
Віза-Вторма: Орищук - Паньків, Уграк, Москалик, Кушецький - Подолюк-к, Сем'янчук, Р.Горбатий, Баланик - Білик.
Епіцентр К10: Макогон - Томин, Рябоконь, Конкольняк, Прокопів - Красій, Барановський, Прокоп-к, Щербина.
Голи: Р.Горбатий (18), Москалик (20, 27) - Конкольняк (23), Красій (40).
Попередження: Орищук (8), Сем'янчук (31) - Прокопів (8), Томин (28), Красій (39).
 
Номінальні господарі розпочали зустріч дуже активно — вже до десятої хвилини кількість моментів, які ми нарахували у “Візи-Втоми”, налічувала більше десяти. За такої гри будівельники могли розраховувати хіба що на стрімкі контратаки, але і їх мануфактурники придушували фа4ктично у самому процесі розвитку.
 
Було помітно, що господарі прагнуть аби що не відпустити “Ураган-2” у одиноке плавання, адже свій матч дракони у дев'ятому турі виграли. Постійний тиск на ворота Макогона довгий час не давав результатів — то голкіпер був на висоті, то влучність підводила. А коли команди вже думками пішли на перерву, “Віза-Вторма” несподівано забила. Роман Горбатий вирішив не розігрувати аут, а пульнув у напрямку чужих воріт. Макогон був не готовий до такого і пропустив м'яча під собою. На хвилі успіху господарі змогли подвоїти перевагу, і знову таки завдяки помилці “Епіцентру К10” - після обрізки Москалик вразив дальній кут.
 
Після відпочинку підопічні Скіцка побігли добивати суперника, але, втративши кілька хороших нагод, самі пропустили (Конкольняк завершив стрімкий випад гостей). Та все ж рівень гри та реалізації у “Візи-Вторми” виявився вищим, адже команда змогла не лише закріпити свою перевагу зусиллями того ж Москалика, а й втримати перемогу навіть попри те, що «Епіцентр» у кінцівці зустрічі таки зумів скоротити відставання (відзначився Красій).

В'ячеслав Скоропад

 

  Команда І В Н П З-П Р О
1 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 9 5 3 1 32-18 14 18
2 Віза-Вторма (Ів.-Франківськ) 9 4 4 1 23-20 3 16
3 Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива (Львів) 9 2 4 3 22-23 -1 10
4 Епіцентр К10 (Ів.-Франківськ) 9 0 3 6 18-34 -16 3

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.