Экстра-лигаАкадемія НФК «Ураган» представила трьох нових тренерівЭкстра-лигаІван Скіцко: «Я побачив, що команда додала, якщо порівнювати з матчами проти “Рятувальника”»Женский футзалРуководство «Будстар-НПУ» не удовлетворило отставку наставника клуба Александра РатичаЭкстра-лига«Food Centre-Sumy» дал бой «ХИТу», но вновь уступилЭкстра-лигаРоман Перадзе: «Можу дати гарантію, що в кожній грі ми будемо ставити завдання перемогти»БеларусьЮрий Дубков: «Если бы не футбол, был бы продавцом сахарной ваты»Экстра-лига«Продексім» тріумфує на «Lviv Open Cup-2020»Женский футзалАлександр Ратич подал заявление об отставке с должности главного тренера «Будстар-НПУ»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» розгромно поступився «ХІТу» в контрольному матчіИспанияСтранная война Луиса Рубиалеса: до основанья, а затем…БеларусьАртём Липский – новый игрок МФК «Минск»Экстра-лига «Food Centre-Sumy» проведе два матчі з «ХІТом»ПольшаВиктор Андраде возвращается в ПольшуИспанияЛукао: «Я вингер, который также умеет играть на позиции «столба»Экстра-лигаТаблиця переходів Favbet Екстра-ліги. Літо 2020РоссияТоп-10 интересных форм футзальных командРоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. Трое известных и Тюмень против СамарыЭкстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 3. «ІнБев» і «Кардинал-Рівне» поборються за бронзові нагородиБеларусь«Борисов-900»: 19 лет, 63 соперника, 587 матчейЛитваЕвгений Рывкин: «В Локомотиве работал принцип — В нашем деле главное — не попасться»

Василь Кефа і Олексій Бакалярик приєдналися до «БСФ Бохня»

Двоє українців поповнили склад дебютанта польської Першої ліги.


Василь Кефа і Олексій Бакалярик стали новими гравцями польського «БСФ Бохня». «БСФ Бохня» після чотирірчної перерви завдяки перемозі у фіналі Другої ліги цього сезону повернулася у Першу лігу. Українські легіонери вже встигли дебютувати за свою нову команду у матчі 1 туру групи Південь Першої ліги проти «Гредар Футзал Тім». Господарі з українцями у складі поступилися суперникам з рахунком 1:4.

Василь Кефа першу половину минулого сезону провів у латвійському клубі «Петров», а другу у івано-франківській «Віза-Втормі», яка припинила своє існування. За івано-франківський клуб універсал зіграв 7 матчів і забив 2 голи (ЧУ - 6/2, КУ - 1/0).

Олексій Бакалярик два попередні сезони грав за хмельницьку «Феміду-Старлайф», що виступає у Дивізіоні 1 Преміум-ліги міста. Минулого сезону 27-річний універсал здобув з командою бронзові нагороди чемпіонату, провіши в її складі 14 матчів (7 голів).

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.