ЧехияЧемпіонат Чехії стартував з розгромного бенефісу «Спарти»РоссияЕвгений Куксевич – новый главный тренер МФК «Норильский никель»Женский футзал6 вересня жіноча збірна України зіграє товариський матч з ПольщеюБеларусьАндрей Толмач: «Все мысли уже о «Борисове-900»ПортугалияНуну Диаш: «Победы в ЦСКА значат для меня не меньше, чем победы в Португалии»Первая лига Перша ліга: десять команд підтвердили свою участь у чемпіонатіЛьвовНазарій Цимбаляк: «Галицькій Здобі» було би по силах грати на високому рівні»Первая лига «Віза-Вторма»: кадрові зміни у літнє міжсезонняГерманияПетр Шаталин: «Не собираемся в Риге быть мальчиками для битья»Испания«Барселона» намагається підписати Леандро ЛіноЛига чемпионов УЕФАИз стана соперников: «ЭРА-ПАК» и «Мовистар Интер» завершили предсезонные спаррингиЧехияОдесский футзалист результативно дебютировал в новом клубе в Кубке ЧехииРоссияНаши за границей. Клушин и Разуванов забивают в первом туреРоссияРоссия. Суперлига. 1 тур. ВидеообзорыБеларусьДенис Гуменюк: «Лучшие команды Беларуси уже не уступают ведущим клубам Украины»Экстра-лигаМирослав Хом’як: «Матч за Суперкубок України збере аншлаг на трибунах»БразилияЛучшие голы 15-го тура чемпионата Бразилии-2018Экстра-лигаДмитро Мартинюк – вільний агентЭкстра-лигаКарлос Барбоза: «Поєдинок за Суперкубок України є дуже важливим для «Продексіма»ПортугалияНуну Диаш: «Девиз футзала – атака и контратака»

Карлос Барбоза: «Поєдинок за Суперкубок України є дуже важливим для «Продексіма»

Головний тренер херсонського «Продексіму»  Карлос Барбоза – про «Lviv Open Cup» та Суперкубок України

 

Херсонський «Продексім» – чинний чемпіон України з футзалу. Вже у суботу, 8 вересня, херсонська команда протистоятиме у Львові місцевій «Енергії» у поєдинку за Суперкубок України. Втім, за тиждень суперкубкового матчу майбутні суперники заочно зустрілись у передсезонному турнірі  «Lviv Open Cup», де виступали у різних групах. Про підготовку «Продексіма» до нового сезону, зокрема до матчу за Суперкубок України, турнір «Lviv Open Cup», майбутнього опонента львівську «Енергію» та багато іншого охоче розповів головний наставник херсонської команди Карлос Барбоза.
 
Карлосе, перш за все, вітаю Вас у Львові. Які Ваші враження від міста? Що сподобалось найбільше?
– Львів мені дуже подобається як місто. Дуже гарна архітектура у Львові, культурне життя міста також на високому рівні. Все дуже гостинно. Я дуже тішусь тим, що маю можливість разом з «Продексімом» побувати у вашому місті.
 
Що скажете про передсезонний турнір «Lviv Open Cup», у якому брала участь Ваша команда?
– Щодо турніру, то можу висловити тільки своє щире захоплення. Ці змагання дуже важливі для усіх команд, що беруть участь у «Відкритому кубку Львівщини». «Lviv Open Cup» – чудова можливість якнайкраще підготуватись до сезону. Хочу подякувати «Енергії» за те, що вона зуміла організувати такий серйозний турнір та за її вклад у розвиток футзалу в Україні.
 
Чим саме Вас привабив турнір «Відкритий кубок Львівщини»? Що в ньому особливого, на Вашу думку?
– Перш за все, мені сподобалось те, в якому місті буде відбуватися турнір. Окрім того, у турнірі брали участь дуже хороші команди, з якими цікаво перевірити свої сили. Інтенсивність змагань дуже потішила. Ми не помилились, коли вирішили взяти участь у «Lviv Open Cup».
 
Чи стояли перед командою якісь конкретні турнірні завдання на «Відкритому кубку Львівщини»?
– У всіх змаганнях, в яких беремо участь, завжди ставимо перед собою максимальні завдання. Змогли ми їх досягнути чи ні? Це вже інше питання. Втім, цілі у нас завжди найвищі. Завжди хочемо здобути якнайкращий результат.
 
 «Lviv Open Cup», по суті, останній підготовчий рубіж, після якого вже стартує сезон в Україні. Наскільки, тим не менш, готовий до сезону «Продексім»? Наскільки колектив готовий до протистояння з «Енергією» за Суперкубок України?
– Вже минуло більше, аніж тридцять днів з того моменту, коли у нас розпочалися передсезонні збори, інтенсивні тренування. «Відкритий кубок Львівщини» теж займає велику частку у підготовці команди до нового чемпіонату. Протягом зборів, здебільшого, робили акцент на фізичній, а також тактичній підготовці команди. Щодо матчу за Суперкубок? «Енергія» – дуже сильна команда. Поєдинок за Суперкубок України є дуже важливим для нас. Впевнений, що нам доведеться добряче постаратись, щоб здобути задовільний для себе результат. Зробимо усе можливе, щоб підійти до матчу за трофей у максимальному тонусі.
 
На «Lviv Open Cup» «Продексім» виступав у групі «B», а Ваш майбутній суперник по Суперкубку України «Енергія» (Львів)  – у групі «А». Чи переглядали матчі «енергетиків» наживо? Чи зробили вже якісь певні висновки про їхню гру?
– Так, звісно. Я переглядав матчі «Енергії» наживо, дивився відео з їхніх поєдинків. Це завжди дуже важливо для тренера – вивчати майбутнього суперника. 
 
Як вважаєте, участь «Продексіма» разом з «Енергією» в одному турнірі за тиждень до Суперкубку України надає Вам якусь перевагу у вивченні свого опонента? Чи, на Вашу думку, «енергетики» все-таки не показали усіх своїх «козирів» на «Lviv Open Cup»?
– Завжди повторюю, що у кожного тренера є своя стратегія. Матчі «Енергії» на цьому турнірі, безперечно, варто брати до уваги. Втім, гадаю, дещо може і змінитись безпосередньо перед матчем за Суперкубок України. Такий варіант виключати не варто. Тим не менш, такі можливі тактичні пертурбації суперника, переконаний, допоможуть нам у подальшому розвитку «Продексіма». Зможемо швидше підлаштовуватись під стиль тієї чи іншої команди.
 
Які найсильніші сторони можете виділити у львівської «Енергії»?
– В «енергетиків» дуже багато сильних сторін. Вважаю, що загалом це дуже хороша команда. «Енергія» має чудову структуру, хороший тренерський штаб. Під час матчу за Суперкубок і дізнаємося їхні найсильніші сторони в грі (усміхається…). Наразі не можу точно відповісти на це запитання. Гра покаже.
 
Ваш «рецепт успіху» для «Продексіма», щоб перемогти у Суперкубку України «Енергію»?
– Перш за все, ми повинні бути максимально сконцентровані. Повинна бути внутрішня впевненість у власних діях. До цього списку можна додати дуже багато пунктів, але найважливіше, вважаю, – це максимальна налаштованість.
 
Володимир Дидик,
прес-служба АФЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.