Экстра-лига«in.IT» в рамках підготовки до першої ліги України зіграв спаринг з «Енергією»Чемпионат мираКубок світу-2021. День 14: Бразилія та Аргентина утворять південноамериканський півфіналЧемпионат мираСергей Скорович: «Обидно проигрывать такие матчи»Женский футзал«Будстар-НПУ» та «ЗХО-Тесла» здобули розгромні перемоги у перших матчах півфіналу Кубка УкраїниСборная УкраиныУкраїна бере впевнений реванш у Румунії у другому товариському матчіЧемпионат мираДуглас Жуниор: «Финал Казахстан – Бразилия – моя заветная мечта»Сборная УкраиныМикола Микитюк: «Вважаю, що ми не заслуговували програти румунам»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 2. LIVE!Чемпионат мираМатиас Люкуйкс: «Я буду бесконечно благодарен футзалу за все, что он мне дал»Чемпионат мираЗемсков и Кнаудт о четвертьфинале ЧМ Россия – АргентинаПольшаМикола Морозов – новий тренер польського «Come-On»БразилияКубок Бразилии (Copa do Brasil de Futsal)-2021. Финал. Матч 2. Жарагуа – Сеара. LIVE!Сборная УкраиныВ першому товариському матчі Румунія здобуває вольову перемогу над УкраїноюЧемпионат мираРобиньо: «Мы сделаем все, чтобы выиграть трофей»ФранцияДжамель Арун – тренер сборной ФранцииЧемпионат мира​Кубок світу-2021. День 12: Іран, Португалія та Іспанія завершують список чвертьфіналістівСборная УкраиныЯрослав Лебідь: «Хотів розуміти своє майбутнє до завершення сезону, а «Ураган» пропонував почати переговори тільки після»Чемпионат мираХо Ван И: «Я пообещал себе, что выйду на новый, более высокий уровень»Чемпионат мираМатиас Люкуйкс: «У нас есть мечта – снова сыграть все семь матчей»Чемпионат мираНуржан Доскеев: «Сборная показала как раз тот уровень, которого и ждали от Казахстана»

«ХІТ»: мінус Салтанов, Колесников і брати Борсуки

Стан «кабельників» залишають старожили та Ігор Салтанов


Як стало відомо futsalua.org, на київський «ХІТ» чекає масштабна перебудова складу.
 
В новому сезоні за «кабельників» вже не зіграють одні з головних гвардійців команди і її найкращих бомбардирів в історії – Ігор Борсук, Андрій Борсук і Олександр Колесников. Також кияни припиняють співпрацю з Ігорем Салтановим.
 

Найкращий бомбардир і головний гвардієць в історії «ХІТа» Ігор Борсук ставить крапку у своїх виступах за киян. У попередньому сезоні на рахунку старшого Борсука 2 голи та 12 гольових передач (чемпіонат – 24 матчі/2 голи+10 асистів, кубок 2 асисти). 38-річний капітан «кабельників» після 10 сезонів у ролі гравця столичних перейде на посаду тренера-селекціонера.
 

Ще одна з найвизначніших постатей в історії клубу, молодший брат Ігоря, Андрій Борсук також завершить свої виступи за «ХІТ» на позначці в 10 сезонів. У минулому чемпіонаті 35-річний універсал провів найменше ігрового часу серед усіх польових гравців команди – лише 110 хвилин (ЧУ – 18 матчів/1 гол+2 асисти, КУ – 1гол+2 асисти).
 

Олександр Колесников за 5,5 сезонів у футболці «ХІТа» теж залишив дуже помітний слід в історії клубу. 33-річний універсал в попередньому сезоні забив 15 голів і віддав 7 результативних передач (ЧУ – 18 матчів/12 голів+5 асистів, КУ – 3 голи+2 асисти). Олександр тренуватиме першоліговий донецький «INTER», який напередодні старту у другому дивізіоні припинив співпрацю з попереднім тренером Віталієм Нестеруком.
 

Крім старожилів з бронзовим призером чемпіонату прощається й Ігор Салтанов, який приєднався до киян лише перед минулим сезоном. На його рахунку 5 голів і 5 гольових передач у формі столичного клубу (ЧУ – 17 матчів/2 голи+3 асисти, КУ – 3 голи+2 асисти). Сезон для 26-річного універсала вийшов змазаним через травму, а тому він провів у чемпіонаті на майданчику лише 183 хвилини.

Як повідомляє Kamp-Sport першим новачком «ХІТа» має стати один із лідерів івано-франківського «Урагану», гравець збірної України Ярослав Лебідь.

Андрій Гулій, futsalua.org

Напередодні відбулася зустріч команди «ХІТ» з президентом клуба Володимиром Котляром. За підсумками цієї зустрічі було прийнято кілька важливих кадрових рішень.

Завершує свої виступи за основну команду рекордсмен «ХІТа» за проведеними матчами та голами, багаторічний капітан Ігор Борсук. Проте, Ігор залишиться у клубі і отримає адміністративну посаду. Нагадаємо, нещодавно старший брат Борсук отримав пам’ятну футболку за 200 проведених матчів за «ХІТ» у футзалі, під час яких він забив 78 м’ячів у ворота суперників.

Ще один рекордсмен в історії клубу, молодший брат Ігоря, Андрій Борсук, який провів найбільшу кількість матчів у аматорських турнірах, також завершить свої виступи за «ХІТ». Старожил нашого клубу у минулому сезоні відзначився 2 забитими м’ячами та 4 гольовими передачами в Екстра-лізі та Кубку України, а взагалі за «ХІТ» провів 170 матчів у аматорських турнірах та 172 поєдинки у офіційних футзальних змаганнях.

Покидає «ХІТ» Олександр Колесников, який за п’ять з половиною сезонів теж залишив вагомий слід в історії клубу. Колесников переходить на тренерську роботу і очолить донецький «INTER», який виступатиме у Першій лізі. В минулому сезоні Саша забив 12 м’ячів та віддав 5 передач у Екстра-лізі, а також відзначився і у Кубку України: 3 голи + 2 гольові передачі.

Також стан нашої команди залишає Ігор Салтанов, у якого не вийшов вдалим минулий сезон через травми. В Екстра-лізі Ігор провів два голи та зробив три гольові передачі, а в Кубку України відзначився трьома голами та двома передачами.

Джерело - Прес-служба ФК «ХІТ»
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.