Экстра-лига“Сокіл” проведе два товариські матчі у Івано-ФранківськуЛьвовПерша ліга Львова з міні-футболу: зіграно два туриОстальной мирНовый формат Кубка УЕФА по футзалуКиев«Эпицентр К2» - «Чумацький Шлях-Academica» - 3:2. Кубок Киева или матч Звезд на паркете спорткомплекса НУХТ!?ВетераныВетераны "40 плюс": итоги Второго регулярного чемпионатаЭкстра-лигаТитан-Заря пригласит Еремина из перволигового ДеливериЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після четвертих матчів 1/2 фіналу плей-оффХарьковКубок СК "Вирта": шесть голов Валерия Замятина (+видео)Экстра-лигаСоскочило колесо. Что застопорило Локомотив на пути в финалХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги. 3-й турХмельницкийБізнес Преміум-ліга: «Динамо-ГУНП» складає чемпіонські повноваження (+відео)ХарьковЛучшие голы 16-го тура 31-го кубка ФК УниверЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Огляди 3-х і 4-х матчів півфінальних серій (+відео)АматорыНеймар приглашает украинцев участвовать в уникальном международном футбольном турнире Neymar Jr's Five!Львов«Гранд-ліга» Львова з міні-футболу: відбулися матчі другого туру (+відео)ОдесскаяЛига Содружества: 58 команд сыграют в футзал в Одессе летом!Экстра-лигаЛегчанов: «Ключевым в противостоянии с ХИТом стал второй матч в Киеве»ДевушкиЖіночий чемпіонат України з футзалу вирішили не дограватиЭкстра-лигаДруга серія. Прев’ю третього і четвертого матчів півфіналу ЕкстралігиДетиШкільна футзальна ліга України: у Всеукраїнському фіналі зіграють 16 команд

Відбір на ЧЄ-2018. Післяматчева прес-конференція Свето Льєсара і Мато Станковіча

Свето Льєсар, головний тренер Чорногорії
 

- На жаль, сталося те  про, що я казав вчора. Перші 10 хвилин ми грали доволі непогано, але потім погіршується фізичний стан наших гравців і відповідно знижується концентрація. Крім того, до нас  не приєднався один гравець, який ще вчора обіцяв, що приїде. А він у нас є системоутворюючим як у атакувальній грі, так і у захисній. Якби він був, то ми можливо теж програли б, але не з таким результатом. Ми добре знаємо хорватську команду, їхнього тренера і гравців, і знаємо як проти них грати, але у нас немає класу, щоб протистояти їм на рівних. Ми сюди приїхали більшою мірою, щроб отримати досвід, нові знання і зігратися командно. 

- Чорногорія і Хорватія географічні сусіди, але сьогодні між ними був перший матч. Чому ви не граєте між собою?
- Ви знаєте, що це країни з колишньої Югославії і у нас, на жаль, була війна і через це були проблеми, які певною мірою перенеслися і у спортивні стосунки. У мене були контакти з тренером збірної Хорватії і ми домовлялися зіграти між собою. Федерація футболу Чорногорії була не проти, але інша сторона не погодилася. Сподіваюся, що в майбутньому ми вирішимо ці питання.

- У сьогоднішній грі ваш основний воротар Фране Деспотович отримав ушкодження, але дограв матч. Чи можна сказати, що без нього ви б програли з більшим рахунком?
- Він уже 10 років грає за збірну і є її першим воротарем, тож став справжньою легендою. У нього зараз є трохи зайвої ваги і можливо через це у нього сталося ушкодження, але я йому повністю довіряю.

Мато Станковіч, головний тренер збірної Хорватії
 

- Завжди радісно, коли ти перемагаєш, але ми сьогодні зіграли не дуже вдало, особливо у першому таймі. Нам сьогодні було важко грати, бо це для нас незвичний час початку матчу, оскільки мої гравці зазвичай сплять у цей час. Проти Чорногорії важко грати, бо вони переважно захищаються і чекають на свій шанс в контратаці. Хоч другий тайм ми і провели значно краще, але грою в цілому я не задоволений.

- Чи можна сказати, що гра йшла до першого голу збірної Хорватії, оскільки ви практично не давали можливості чорногорцям щось створити біля ваших воріт?
- У першому таймі ми не грали добре. Я переглядав матч між Чорногорією і Іспанією, який відбувався 5 місяців тому. Там був практично такий самий матч. Вони все чекали і чекали на контратаки, а сама гра була дуже в’язкою, як і сьогодні. В першому таймі ми поспішали і тому втрачали свої шанси.

- За три хвилини до кінця Сутонь вийшов 5-м польовим, але ви дуже швидко відмовилися від цієї затії. Чому?
- Перед цим ми переглядали ігри Чорногорії і я побачив, що вони погано захищаються ь при грі 4 на 5. Спочатку я випустив 5-го польового, але потім побачив, що мої гравці не «у грі». Тому ми вирішили спокійно завершити гру з воротарем.

Розшифровка, переклад і адаптація - Андрій Гулій, futsalua.org
Фото - Анатолій Подвойський

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.