Детский футзалСуперкубок України (U-11). Представлення учасниківЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 4 тур. «Енергію» скинули з вершини, Волянюк відривається від конкурентівПольшаСуперкубок Польши-2021. LIVE!Женский футзалАлина Горобец: «Приехала в футбольную сборную: Ты куришь? – Нет. – Хочешь, научим?»Чемпионат мираВалерио Скалабрелли: «Иран может дойти до финала»Чемпионат мираСергей Скорович: «Вьетнам – команда подвижная, мобильная, быстрая»Экстра-лигаВиталий Скорый: «Во многих моментах виден опыт Дмитрия Бербенцева, а в целом наши взгляды совпадают»Чемпионат мираКазахстан vs Таиланд: победитель известен?Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Прагнемо переглянути тих гравців, на яких зможемо розраховувати у подальшому»Чемпионат мираКубок світу-2021. День 9: Парагвай, Японія та Сербія завершують формування списку 16 командЛига чемпионов УЕФАВизначено час і дати проведення матчів Ліги чемпіонів в Івано-ФранківськуЧемпионат мираАрнольд Кнауб: «В 1/8-й финала чемпионата мира слабых соперников не бывает»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 1. Разгром «Столицы» и покер Евгения КлочкоСборная УкраиныУ складі збірної України відбулася друга заміна гравця на матчі з РумунієюЖенский футзалКубок України серед жінок 2020/21: фаворити рознесли суперниць і вийшли у півфіналЧемпионат мираКубок світу-2021. День 8: Бразилія та Португалія виграють свої групиПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 2. Украинский день в ЛешноИспанияАри Сантос возвращается в «Барсу»Чемпионат мира​Чингиз Есенаманов: «Если дойдем до полуфинала, побреюсь налысо»Экстра-лигаОлександр Бондар: «Тренер завжди має бути горою за команду і відповідальність за всі поразки брати на себе»

Міжсезоння: «Ураган» стає ще потужнішим

Минулого тижня свій підпис у контракті з “Ураганом” поставив один з найкращих гравців в історії вітчизняного футзалу, екс-гравець донецького “Шахтаря” Раміс Мансуров.

У відпустку іванофранківці пішли у повному складі. Напередодні керівництво клубу викупило трансфер кращого голеадора в історії “Урагану” Валентина Цвєлих і уклало з екс-гравцем ЛТК дворічний контракт. Одразу по закінченні 16-го чемпіонату України керівництво НФК “Ураган” вирішило зберегти весь нинішній склад команди, а також поставило за мету підсилитись у міжсезонні одним польовим гравцем та воротарем. Відтак одну “вакансію” франківці вже закрили, уклавши річний контракт з одним з найкращих гравців за усю історію українського футзалу Рамісом Мансуровим.

Досвідчений боєць 

Нагадаємо, що на початку тижня керівництво МФК “Шахтар” за обопільною згодою з самим Мансуровим вирішило не продовжувати співпрацю із заслуженим майстром спорту, і гравець одержав статус вільного агента. Проте довго без команди чотириразовий чемпіон України не залишився. Івано-франківський “Ураган” запропонував ветерану непогані умови для співпраці на наступний сезон, і Мансуров без особливих вагань погодився. Відтак контракт розраховано на один рік з можливістю його подальшого продовження.

 

«Шахтарський» легіон

Варто зазначити, що у складі донецького “Шахтаря” Раміс виходив на майданчик у 183 матчах (без урахування матчів Кубку України), у яких забив 69 м’ячів. Також в активі 35-річного ветерана 22 м’ячі за донецький клуб у єврокубкових матчах. Після Олега Безуглого, котрий провів за “Ураган” дебютний сезон у вищій лізі, та нинішнього капітана Владислава Корнєєва Мансуров став третім заслуженим майстром спорту і шостим екс-гравцем “Шахтаря” у складі іванофранківців. Пилипів, Корнєєв, Кулик, Цвєлих і Валенко разом з нинішнім наставником “Урагану” свого часу з різним успіхом вже захищали кольори донецького клубу.

В пошуках кіпера

Серед позицій, котрі потребують свіжої крові, і воротарська. Маючи в обоймі досвідченого Корнєєва, впевнено себе почуває у воротах один із старожилів клубу Олег Іжаковський. Обидва голкіпери загалом складають досить непробивний тандем. Втім високі турнірні завдання на наступний сезон, поставлені керівництвом “ураганівського” клубу, змушують тренерський штаб команди шукати ще й третього воротаря, хоча реальних кандидатур обмаль. Щодо Роміса Мансурова, то новобранець “Урагану” приєднається до свого нового клубу вже безпосередньо під час першого тренувального збору франківців, який розпочнеться на початку липня.

Андрій МЕНІВ

До теми…
Плани на міжсезоння
Перший тренувальний збір «Урагану» пройде на початку липня в Овідіополі (Одеська обл.). На другий збір (початок серпня) «ураганівці» вирушать до Польщі, де, окрім ігрової підготовки, також візьмуть участь у міжнародному турнірі «Beskidy Futsal Cup» за участю клубів Росії, України, Грузії, Казахстану, Польщі та Чехії, що пройде 11-14 серпня. Останні тижні перед стартом сезону франківці готуватимуться у рідних стінах. Зокрема в середині останнього місяця літа (17-23 серпня) «Ураган» планує провести власний міні-футбольний турнір чи взяти участь у «Кубку Галичини», господарем та переможцем якого іванофранківці стали минулого року.

Джерело - gk-press.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.