Экстра-лигаРониньо: «День матча с «Кардиналом-Ровно» был для меня особенным днем»ПортугалияПортугалия-2018/19. «Спортинг» и «Бенфика» выходят в финалБеларусь​Беларусь-2018/19. Плей-офф. 1/2 финала. Невероятный камбэк «Витэна»Польша​Польша. 27 тур, заключительный и сверхрезультативныйПервая лига Ураган-2-КФВ підбив підсумки сезонуРоссияПаулиньо: «Финал против «Тюмени» – главный момент в карьере»ИспанияКарлос Баррон ("Пальма Футзал"). Лучшие сейвы-2КазахстанКака: «Будущий год определит мою работу в Казахстане»ИспанияИспания-2018/19. Лучшие голы и сейвы первых матчей 1/2 финала плей-оффИспанияИспания. Плей-офф. 1/2 финала. Матч 1. «ЭльПосо» дожимает «Хаэн» в овертаймеИталияИталия. Финал. Матч 1. «Аква&Сапоне» громит «Пезаро»ПортугалияПортугалия. Плей-офф. 1/2 финала. Снова сенсация, теперь от «Фундао»ЧехияЧехия. «Спарта» громит «Сварог» в первом матче финала плей-оффЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. 2 этап. 7 тур. Лидер меняется, интрига закручиваетсяИспанияИспания. Плей-офф. 1/2 финала. Матч 1. «Барса» побеждает по пенальтиРоссияТемур Алекберов сложил полномочияПольшаНаши за границей. Дубль Николая МорозоваРоссияНиколай Канивец: «Большое спасибо всем!»КазахстанКайрат Оразбеков: «Ужесточение лимита негативно отразится на развитии казахстанского футзала»Беларусь«Пластырем залепил и бегал еще месяцок». Игроки минской «Столицы» – о любимых футзалках

Ураган-2-КФВ підбив підсумки сезону

Обід бронзових призерів


Сьогодні, керівництво Клубу, тренерський штаб та гравці Ураган-2-КФВ зібралися разом за обіднім столом для того, щоб згадати приємні моменти сезону та підвести підсумки.

Загалом, для команди дублю Драконів, сезон видався доволі успішним, незважаючи на сумбурний початок. 

Команда, під тренерським наставництвом Сергія Задорожнього та Івана Данилишина зуміла показати чудову динаміку розвитку та зростання, що в кінцевому результаті і привело колектив до бронзових медалей чемпіонату України у першій лізі.

Як зауважив головний тренер Сергій Задорожний: "В новому сезоні нас очікують куди більші виклики. Попереду багато роботи і вимоги до кожного з вас будуть значно більшими. Планка підняти, і опускатись нижче її ми немаємо права." Такими словами Сергій Сергійович змотивував гравців до більш віданої роботи та до вміння усвідомлювати свою особисту відповідальність.

Президент Клубу Олександр Бубен відзначив професіоналізм тренерського штабу, подакував усім за чудову роботу і і звернувся до гравців з побажанням не закриватися в собі, а будь які питання, чи то особистого чи спортивного характеру обговорювати з тренерами чи з керівництвом Клубу. "Для вашого професійного розвитку важливим є не тільки тренувальний процес чи система харчування, вкрай важливим є ваш психологічний стан" - зауважив Олександр Олександрович.

Гравці команди зокрема згадали про чудовий мікроклімат в команді та в Клубі загалом. "Приємно що ми  і гравці з основної команди Урагану часто спілкуємося та зустрічаємося.  Вічувається що ми одна команда, одна велика сім'я. Колись такого не було" - відзначив Владислав Завертаний
 

Наприкінці зустрічі Олександр Бубен подарував у бібліотеку Клубу автобіографічні книги титанів футболу - Ліонеля Мессі та Кріштіану Роналду, і зазначив, що хороший футболіст той, хто багато читає!

Джерело - Пресслужба НФК Ураган

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.