Экстра-лигаІван Скіцко: «Я розумію, як нам складно доведеться у новому сезоні»Экстра-лигаВасиль Кефа і Дмитро Ігумнов – новачки «Food Centre-Sumy»Экстра-лигаДаниєль да Роса Мендонса – игрок «Продэксима»Первая лига «Кардинал-Рівне» знову здолав «ІнБев», а «Food Centre-Sumy» здобув першу перемогу у передсезонних матчахФутзал в миреВладимир Разуванов: «Хочется от себя, конечно, большей результативности»Чемпионат мираОтбор к чемпионату мира-2020. Обзор. Часть 2. ЕвропаРовноСпорткомплекс у Рівному одержить додаткове фінансуванняКазахстанСтало известно, когда «Кайрат» может возобновить тренировкиРоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/2 финала. LIVE!Экстра-лига«Viva Сup» і «ДЕ Трейдинг» обмінялися перемогамиПервая лига Віталій Коробка і Владислав Завертаний продовжили контракти з «Ураганом»Экстра-лигаОлександр Хурсов: «На сьогодні вважаю «Ураган» «темною конячкою»Ивано-ФранковскІгор Овчар: «Запорука усіх моїх досягнень, великих і малих звершень – це однозначно моя сім’я»КазахстанКака: «Нет другого эффективного метода развития, кроме как делать упор на детский футзал»ИспанияХуан Эмилио: «Я иду туда, где стремятся к титулам»РоссияСергей Скорович: «В полуфинале Суперлиги все четыре клуба будут биться до последнего»Польша«Пяст» розкрив усі карти: Роман Вахула і ще сім новачківЭкстра-лигаВячеслав Скоропад: «Я за восемь лет арбитража получил две двойки, а у людей по пять за сезон»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» і «Рятувальник» улаштували гольову феєрію в контрольному матчіЭкстра-лигаКлаудиньо: «Моя философия – играть на максимуме своих возможностей»

Друга ліга 2019/20. Група 1. 4 тур. «Ужнет» і «Беркут» йдуть без втрат

4 тур в зоні Другої ліги України (Суперліги УФЛ) завершився без сюрпризів, хоч і деякі результати відверто здивували.


Всі фаворити дивізіону свої поєдинки виграли, ось тільки «Худльово» не підтримало цей переможний темп, втративши очки і відпустивши вперед трійку лідерів.

Хоч і невдалим результат «Худльова» не назвеш. Якщо враховувати як саме проходила їх гра з «Вопаком». Останні вели 2:0 вже після першої десятихвилинки і тримали цей рахунок весь матч. Але у останні 5 хвилини «Худльово» змогло відігратися – у підсумку 2:2 (Мєдвєдєв, Ковтан – Коштура, Лукачина).

А ось у інших матчах все вийшло більш-менш прогнозовано. «Беркут» здобув свою четверту поспіль перемогу – перемогли у «Патріота» 4:1 (Мкртичан, Бако-2, Богач – Бакура).

Цю ж тенденцію підтримав і минулорічний чемпіон «Ужнет», хоч і не без проблем. «Юніпов», який досі без очок, відчайдушно чіплявся за результат у грі – і за 4 хвилини до кінця рахунок був рівний 2:2. Перемогу для «Ужнета» вирвав Євген Мирончук – 3:2 (Бицюк, Чедрик, Мирончук – Шкирта, Іванов)

Не зміг заробити очки і «Уж». Віце-чемпіон «Медея» не залишила шансів володарю Кубка Ужгорода і виграла у них з розгромним рахунком 7:1 (Соскида-2, Дудаш, Роботишин, Дзьоба, Гибалюк-2- Ільков).

У підсумку лідирувати продовжує «Ужнет» та «Беркут», третя – «Медея».

Список найкращих бомбардирів після 3 турів, не включаючи цей.
 

 

Джерело - УФЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.