Сборная УкраиныВ першому товариському матчі Румунія здобуває вольову перемогу над УкраїноюСборная УкраиныТовариські матчі. Румунія – Україна. LIVE!Чемпионат мираРобиньо: «Мы сделаем все, чтобы выиграть трофей»ФранцияДжамель Арун – тренер сборной ФранцииЧемпионат мира​Кубок світу-2021. День 12: Іран, Португалія та Іспанія завершують список чвертьфіналістівСборная УкраиныЯрослав Лебідь: «Хотів розуміти своє майбутнє до завершення сезону, а «Ураган» пропонував почати переговори тільки після»Чемпионат мираХо Ван И: «Я пообещал себе, что выйду на новый, более высокий уровень»Чемпионат мираМатиас Люкуйкс: «У нас есть мечта – снова сыграть все семь матчей»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 2. LIVE!Чемпионат мираНуржан Доскеев: «Сборная показала как раз тот уровень, которого и ждали от Казахстана»ПольшаСава Лутай продовжив кар’єру в польському «Гурніку»ФранцияКарека покидает «Коринтианс» и перебирается во ФранциюЧемпионат мира​Кубок світу-2021. День 11: Аргентина, Бразилія та Казахстан виходять у чвертьфіналЧемпионат мираКака: «Знали, что у нас есть эта сила»Женский футзал«Леонас-Университет Драгоманова» вернулся к названию «Будстар-НПУ»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 4 тур. Статистичні показники туруПольша«Ред Дрэгонз» (Пневы) – обладатель Суперкубка Польши-2021Чемпионат мираКубок світу-2021. День 10: Марокко вперше в історії виходить в 1/4 фіналу, а В’єтнам радіє результатуЛитваОлександр Даниленко очолив литовський «Вікінгай»Чемпионат мираЛеозиньо: «Наш главный соперник – Аргентина»

Валерій Легчанов: «Команда побудована на характері і без вболівальників дуже тяжко»

Головний тренер ФК «Енергія» поділився враженнями від матчу з «Монолітом-Viva Cup» (1:1)


Гравці пампухів переїли? Був «різдвяний футзал»? 
–  На жаль, так. Ми не повернулись із-за столу на паркет правильно. Ми готувались і розуміли, що матч не просто відповідальний, а є підготовчим під «Продексім». Взагалі паузи нам тяжко даються.  Останній матч був 24 грудня. Скільки не тренуйся, на жаль, ігрового тонусу у команди я не відчув. Дякую команді за гру. Тепер будемо більше розуміти як нам справлятись з таким дисбалансом.

Наступний матч аж 22 січня. Будуть спаринги? 
– Так. Зараз цикл потренуємось і тоді будемо шукати команду для спарингу. Можливого, когось зі Львова чи друголігових команд або КІВСом. Нас чекає гра з «Продексімом», тому хочеться і не розслабитись, й ігровий тонус тримати. Проаналізуємо сьогоднішню гру, почнемо підготовку і тоді визначимось. 

Сьогодні команда вже готувалась до матчів плей-оф: грала дуже широко і більше тримала м’яч? 
– Дійсно. Треба бути тактично гнучкими і готувати різні варіанти. Епізодично більш-менш було зрозуміло на фоні не динамічного «Моноліту». Ще не все вдається, довга думка, довга підказка. Ще є два матчі в чемпіонаті з топовими суперниками і Кубок щоб зрозуміти з чим ідемо у плей-оф. 

– Команда багато тримала м’яч коли на майданчику був Овсянніков і Бондар. Це щоб вони втомлювались забирати і були не дуже ефективними в атаці? 
– Це не так, як із Сержао. Коли ти граєш проти досвідчених, то вони швидше приймають рішення, краще читають епізоди. Щоб не налізти на їх капкани була вимоги виходити і грати через зайву передачу, змушувати суперника міняти тактичні побудові та не опинятись у кількісні меншості. 

– Швидкий гол, ще й з пенальті, розслабив команду? 
– Так. Це не те, що легко забили, гол впав з неба. У своїй кар’єрі не пам’ятаю щоб м’яч був в одній зоні, а фол в іншій. Треба подивитись відео, що там було. Хлопці якось зніяковіли перед тим щастям, що звалилось. Добре, що забили. Такі моменти мають двоякий ефект. Дехто розгубився. Це гра і всі мають право на помилку. 

Грати без вболівальників важче?
– Скажу щодо нашої команди. Нам без вболівальника – це не просто мінус один гравець, а мінус емоції, мінус експресія. Команда побудована на характері і без вболівальників дуже тяжко. Домашня атмосфера – це додатковий заряд і енергетика.           

Станіслав Безушко

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.