РоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/2 финала. LIVE!Экстра-лига«Viva Сup» і «ДЕ Трейдинг» обмінялися перемогамиПервая лига Віталій Коробка і Владислав Завертаний продовжили контракти з «Ураганом»Экстра-лигаОлександр Хурсов: «На сьогодні вважаю «Ураган» «темною конячкою»Ивано-ФранковскІгор Овчар: «Запорука усіх моїх досягнень, великих і малих звершень – це однозначно моя сім’я»КазахстанКака: «Нет другого эффективного метода развития, кроме как делать упор на детский футзал»ИспанияХуан Эмилио: «Я иду туда, где стремятся к титулам»РоссияСергей Скорович: «В полуфинале Суперлиги все четыре клуба будут биться до последнего»Польша«Пяст» розкрив усі карти: Роман Вахула і ще сім новачківЭкстра-лигаВячеслав Скоропад: «Я за восемь лет арбитража получил две двойки, а у людей по пять за сезон»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» і «Рятувальник» улаштували гольову феєрію в контрольному матчіЭкстра-лигаКлаудиньо: «Моя философия – играть на максимуме своих возможностей»ГерманияПетр Шаталин: «Каждый участник блиц-турнира будет стремиться к победе»Футзал в миреХамед Ходаэи: «За последние годы уровень футзала в Индонезии заметно вырос»Детский футзал«ІнБев Junior» перемагає на «Сhornomorsk Cup-2020» (U-10)ИспанияХуанхо: «Лига чемпионов – единственный титул, который мне еще нужно выиграть»БразилияТиагу судится с «Коринтиансом»Экстра-лигаДва стартові матчі «Урагану» у FAVBET Екстра-лізі перенесеноИталияМаксим Зарубко продовжить кар’єру в «Мадері»Чемпионат мираОтбор к чемпионату мира-2020. Обзор. Часть 1

У Македонії та Білорусі визначаться суперники збірної України у відборі до ЧС-2020

Поєдинки попереднього раунду відбору на чемпіонат світу з футзалу 2020 року відбудуться 30 січня — 3 лютого цього року.


Згідно з жеребкуванням основного раунду відбору на ЧС-2020, збірна України потрапила до групи 2, де зустрінеться з командою Словенії. Турнір, нагадаємо, пройде на території України. Інші два суперники по квартету визначаться в попередньому раунді. 

Опонентами нашої збірної стануть перша команда групи С (Македонія, Албанія, Греція, Сан-Марино) та друга команда групи В (Білорусь, Норвегія, Косово, Андорра). Поєдинки відбудуться із 30 січня по 3 лютого у Скоп'є та Мінську відповідно. 

Як зазначив головний тренер синьо-жовтих Олександр Косенко, матчі попереднього раунду не залишаться поза увагою. «Нікого у розвідку відправляти не збираємося, але в нас будуть усі необхідні відеоматеріали. Як тільки визначаться суперники, що потрапили до нашої групи основного раунду, будемо уважно стежити за ними», — підкреслив наставник збірної.

Нагадаємо, що найближчим часом футзальна збірна України зіграє два спаринги проти чехів. Поєдинки пройдуть 29-го та 30 січня в чеських містах Хрудім (початок — о 19.30 за Києвом) та Кутна Гора (21.15).

Джерело - ФФУ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.