БеларусьБеларусь-2019/20. Финал. Матч 4. Григорьев забивает, ВРЗ вырываетЭкстра-лига«Енергія» мінімально поступилась у першому товариському поєдинку в ГороденціФутзал в миреДмитрий Камеко: «Может быть, со временем получу белорусский паспорт и это устроит скептиков»Лига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Я очень удивился такому выбору…»Лига чемпионов УЕФАСергей Крыкун: «Надеялся, конечно, что «Финал четырех» оставят в Минске»ИталияМарвін Перкович продовжить кар'єру в «Альма Салерно»ИспанияФутзальные чемпионаты Испании обретут профессиональный статусБеларусьСергій Задорожний: «Складно вболівати за когось з пари ВРЗ - "Вітен", бо в обох грають українські виконавці»Футзал в миреШвеция: в финале сыграют «Гетеборг» и «Хаммарбю»Лига чемпионов УЕФАИван Мельников: «Самое главное – наш Финал четырех все-таки состоится»ВетераныВиктор Бакум нуждается в помощи!Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Підсумковий результат для нас негативний, але ми його сприймаємо, як проміжний етап»УкраинаФінал восьми чемпіонату України серед ЗВО відбудеться у Сумах Лига чемпионов УЕФАФинал четырех Лиги чемпионов пройдет в Барселоне в октябреЧемпионат мираВизначено нові дати проведення усіх турнірів під егідою УЄФА серед футзальних збірнихЭкстра-лигаВіталій Скорий: «Проти Феррао має захищатися не один гравець, а вся команда»ВетераныАндрій Федюк: «Багато команд Екстра-ліги можуть позаздрити грі «Чорного моря» з п’ятим польовим»ПортугалияИван Чишкала – игрок лиссабонской «Бенфики»ВетераныV Регулярный чемпионат Украины 40+. Лучшие – Поддубный, Лысенко, МосквинФутзал в мире«ЕРА-ПАК» став ФК «Хрудім»

В наступному сезоні в польській Екстракласі зіграють 18 команд

У Польщі визначили скільки і які команди зіграють у наступному сезоні Екстракласи


«У зв'язку з постановою Комітету з надзвичайних ситуацій PZPN (Польський футбольний союз) від 14 травня 2020 року щодо закінчення розіграшу футзальної Екстракласи і завершення всіх матчів з футзалу і пляжного футболу, що проводилися Польським футбольним союзом в сезоні 2019/2020 років, у штаб-квартирі PZPN відбулася нарада представники Комісії з футзалу і пляжного футболу PZPN, організації «Футзальна Екстракласа» і Департаменту національних змагань PZPN, які стосувалися ігор футзальної Екстракласи в сезоні 2020/2021»,  йдеться на веб-сайті PZPN.


Було домовлено, що наступного сезону в Екстракласі буде 18 команд, а не 17, як було оголошено раніше. До 14 учасників ліги сезону 2019/20 будуть додані «Тім Лемборк» і «AZS UW Вілянув» з Північної групи Першої ліги, а також «Гредар Футзал Тім Бжеґ» і «Берланд Компрахцице» з Південної групи. «Умова приєднання команд до змагальної програми футзальної Екстракласи у сезоні 2020/2021 - отримати ліцензію на участь у цьому змагальному класі»,  наголошується в повідомленні.

Порядок команд у підсумкових таблицях обох груп Першої ліги визначався «відповідно до відповідних положень ст. 9 регламенту чемпіонату Першої ліги з футзалу». В першу чергу підраховуються матчі між собою, навіть якщо вони не всі були зіграні між відповідними командами, і лише тоді баланс голів. «Відповідно до положень пункту 2 статті 3 цієї резолюції, всі незіграні матчі вважаються такими, що не були зіграні, без врахування очок»,  зазначили в PZPN.

Джерело  futsal-polska.pl

Прим. futsalua.org: Відзначимо, що здобути путівку у вищий дивізіон «Берланду» допомогли і двоє українців – Вадим Іванов (6 матчів/3 м’ячі) та Ігор Бабанських (17/11). А «Футзал Щецин» під керівництвом Романа Смірнова у першому ж сезоні після свого створення був оголошений переможцем Другої ліги, завдяки чому у новому сезоні виступатиму у Першій лізі.
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.