Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналу (1 матч). ІнБев (Житомир) – Ураган (Івано-Франківськ). АнонсКубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/2021: анонс матчів 1/8 фіналуКубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналу (1 матч). АФФК «Суми» (Суми) – «ELDORADO» (Київ). АнонсЭкстра-лигаВалерій Легчанов: «Молодь прогресує, розуміє куди їм треба рухатись і не гає час»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 11. LIVE!УкраинаНФК «Ураган» та ФК «Чорне море» налагоджують співпрацю!Кубок УкраиныFavbet Кубок Украины 2020/21. 1/8 финала (1 матч). ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запорожье) – ХІТ (Киев). АнонсЛига чемпионов УЕФААндре Броканело: «Надеюсь, это будет наша лучшая игра в сезоне»Кубок Украины«Суми» у контрольному матчі перед 1/8 фіналу Кубку України перемогли «Технологію»Экстра-лигаГеоргий Мельников: «Солодовник и Рафаилов балдели от того, что первыми привезли бразильцев в Украину»Сборная УкраиныРік тому жіноча збірна України розірвала всіх фантастичним голом з ФінляндієюФутзал в миреFutsal Planet Awards-2020: обнародованы имена претендентовКазахстанМФК «Актобе» подписал ЭленилсонаМолдоваНазван расширенный состав сборной Молдовы на матчи с Грецией и СловакиейРоссияАльберт Цайдер: «МФК КПРФ – известный во всем мире бренд, и мы должны с каждой игрой это подтверждать»Чемпионат ЕвропыУЕФА отмечает 25-летие ЕВРОСборная Украины2021 рік: що чекає на збірну УкраїниЭкстра-лигаГеоргий Мельников: «Солодовник на Евро-2003 не играл в сборной той роли, что Гончаренко на Евро-2001, потому что команда была на пике»РоссияАнна Сидоренко – новый игрок МФК «Норманочка»Ассоциация футзала УкраиныСергей Владыко: «Когда сборная выиграет медали чемпионата мира или Европы – создам свой футзальный клуб»

Друга ліга України 2020/21. Львівщина. Огляд 2 туру

Після невеличкої паузи у головному турнірі під егідою Асоціації футзалу Львівщини знову завирували пристрасті.

 
Два надзвичайно цікавих поєдинки подарували глядачам 11 забитих м’ячів, неочікуване фіаско команди «Greenday Metal» та впевнену перемогу колективу «Avenga». А тепер про усе, що відбувалось в спорткомплексі «Галичина» по порядку.

«Avenga» - «КІВС Енергія - 2» - 5:2
Голи:
Перун А. 3хв.; Дудаш О. 5,25 хв.; Малецький М. 8 хв.; Морикишка Я. 30 хв. - Легчанов В. 12 хв; Мурин О. - 29 хв.
Попередження: Яремчук Ю. – 6, Квасній Я. – 15 (обидва - КІВС Енергія-2)
Арбітраж: Сторожук Я., Гера Р., Козак Т., Проць М., Проць Р. О.

У цьому поєдинку, як і очікувалось інтрига тривала до першого забитого голу. Чекати довелось недовго. Уже на 3-ій хвилині після чудової комбінації Андрій Перун вивів «айтішників» уперед. Забитий м’яч дійсно вартий окремої уваги та сміливо може претендувати на гол усього чемпіонату. Щоправда на цьому матч не завершився і двома хвилинами по тому Олександр Дудаш влучним ударом з шестиметрової позначки подвоїв рахунок. Зупинятись на досягнотому підопчні Євгена Москвіна не стали. Зусиллями Миколи Малецького «Avenga» всередині першого тайму забила втретє. Такий хід подій ніяк не влаштовував досвідченого Валерія Легчанова, який влучним ударом з дальної відстані ще до перерви скоротив рахунок.

На другу половину зустрічі команда Назара Станкевича вийшла досить зарядженою. Впевнена гра у захисті до останнього залишала надію на позитивний результат. Більшу половину другого тайму молоді «енергетики» намагались знайти ключ до воріт Ярослава Морикишки. Поки одні шукали - інші забили. Олесандру Дудашу вдався чудовий удар з дальної відстані, який знову забезпечив господарям чудовий гандикап. За хвилину до завершення матчу команди обмінялись забитими м’ячами. На гол Олега Мурина «Avenga» відповіла дальнім ударом Ярослава Морикишки у пусті ворота суперника.
 


«in.It» - «GreenDay Metal» - 4:0
Голи:
Федюк А. 21 хв.; Саприка Р. 25 хв; Писько Я. 27 хв. Когут В. 30 хв.
Попередження: Грицків Р., 23, Когут В., 28 - Кіндратів Р., 10
Арбітраж: Козак Т., Герчук М., Ткачук Ю., Проць М., Проць Р.О.

Якщо кілька місяців тому такий результат вважався сенсаційнім, то аж ніяк не сьогодні. Після поразки в дербі з «Avenga» команді Андрія Федюка вкрай важливо було набирати залікові бали у матчі проти «GreenDay Metal». 

З стартових секунд матч нагадував шахову партію. Як одні, так й інші намагались в першу чергу зберегті свої володіння недоторканими. Перевага раз по раз переходила від одних до інших, але завдати бодай одного влучного удару на радість глядачам жодній з команд до перерви так і не вдалося.

Усе найцікавіше розпочалось у другому таймі. На 21 хвилині матчу, граючий тренер «in.It» Андрій Федюк здійснив чудове перехоплення на власній половині поля, зіграв у стінку з Романом Саприкою та влучив у верхній кут воріт Назарія Русецького - 1:0. Уже через чотири хвилини той самий Федюк віддячив Саприці тією ж монетою і Роман подвоїв рахунок - 2:0. Приголомшені таким розвитком подій «металісти» кинули усі сили, щоб відігратись. Заміна голкіпера на п’ятого польового гравця теж не принесла користі. «Айтішники» не лише добре оборонялись, а ще й двічі зуміли зловити на контратаках суперника. Під завісу матчу Ярослав Писько та Володимир Когут встановили остаточний рухнок, 4-0 на користь «in.It». 
 


Джерело - АФЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.