Женский футзалАнна Прокопенко: «Комментаторы могут смело называть наши матчи с «IMS-НУХТ» столичным дерби»Женский футзалВера Дятел: «Такие матчи, как с «IMS-НУХТ», очень ценные, так как наш чемпионат оставляет желать лучшего»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!ФранцияДежамель Арун: «Я все еще волнуюсь»Экстра-лига «Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-офЮношеский футзал«ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт» – чемпіон Екстра-ліги U-17Экстра-лигаВіталій Радевич: «Останній рік в «Енергії» був важким і я зрозумів, що треба спробувати щось нове»Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна 3:2. Післямова: Олександр Косенко, Сергій ЖурбаАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 9АрменияНазван состав сборной Армении на отборочный матч ЕВРО-2022 против ГрузииСборная УкраиныТарас Кузь: «Нам не вдалося зіграти у другому таймі так, як ми планували»Экстра-лигаМихайло Соколовський: «Сашко Бондар, Денис Овсянніков, Андрюха Мельник – їм по 40 років, а вони ще грають. Такий рівень ліги»Сборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. Україна на виїзді поступається ХорватіїСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с АргентинойЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: ​«Шесть команд чемпионата Киева могли бы играть на нормальном уровне в Экстра-лиге»

Роберт Лупу: "Обидві команди продемонстрували цікавий футзал"

Головний тренер збірної Румунії Роберт Лупу підбив підсумок товариського матчу зі збірною України (5:2).

 

- Насамперед, хочеться подякувати всім. Це був дуже хороший матч, в якому нам вдалось вирвати перемогу. Україна дуже сильна команда, одна з найсильніших в Європі і весь час коли ми грали з нею не мали можливості обіграти її. І ось ми отримали такий шанс і перемогли. Я дуже задоволений грою своєї команди. Ми краще реалізували свої можливості забити гол і здобули перемогу. 

- Який момент у матчі можна назвати переломним?
- Обидві команди грали дуже добре, продемонстрували цікавий футзал. В принципі, гра видалась важкою, напруженою і дуже інтенсивною за змістом. Мабуть, і для арбітрів матч виявився складним, адже в деяких епізодах вони повинні були прийняти якесь рішення. Переломним вважаю той момент, коли почали грати п'ять на чотири. Я повністю змінив тактику гри і нам вдалось зрівняти рахунок.

- Встигли познайомитись з Івано-Франківськом?
- Я добре знаю вашу країну, але не надто багато знаю про Івано-Фанківськ. Здається, тут жив Шевченко. Ні? Ой, я переплутав (посміхається - ред.). Завтра у нас запланована ранкова прогулянка містом, тож матимемо можливість познайомитись поближче.

Джерело - sport.if.ua
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.