Экстра-лига«Продексім» тріумфує на «Lviv Open Cup-2020»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» розгромно поступився «ХІТу» в контрольному матчіЖенский футзалАлександр Ратич подал заявление об отставке с должности главного тренера «Будстар-НПУ»ИспанияСтранная война Луиса Рубиалеса: до основанья, а затем…БеларусьЮрий Дубков: «Если бы не футбол, был бы продавцом сахарной ваты»БеларусьАртём Липский – новый игрок МФК «Минск»Экстра-лига «Food Centre-Sumy» проведе два матчі з «ХІТом»ПольшаВиктор Андраде возвращается в ПольшуИспанияЛукао: «Я вингер, который также умеет играть на позиции «столба»Экстра-лигаТаблиця переходів Favbet Екстра-ліги. Літо 2020РоссияТоп-10 интересных форм футзальных командРоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. Трое известных и Тюмень против СамарыЭкстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 3. «ІнБев» і «Кардинал-Рівне» поборються за бронзові нагородиБеларусь«Борисов-900»: 19 лет, 63 соперника, 587 матчейЛитваЕвгений Рывкин: «В Локомотиве работал принцип — В нашем деле главное — не попасться»ИспанияФабио: «Думаю, я был прав, когда перешел в такой клуб, как «Пальма»ПортугалияХоссейн Тайеби: «Очень рад присоединиться к «Бенфике»РоссияВ протесте отказать! Виноват не нарушитель, а пострадавший...ИспанияАнтонио Вадийо: «Мы продолжаем стучаться в двери к грандам»КазахстанКака — о чемпионате Казахстана: «Никакой уверенности, много сомнений»

Турнір в США за участю збірних Бразилії і Аргентини відмінено: найдивніша історія року

Широко анонсований футзальний турнір у США за участі збірних Бразилії і Аргентини відмінено.

Турнір «Futsal All-Star», який повинен був відбутися 23 і 24 вересня в Майамі, штат Флорида, за участі збірних Аргентини, Бразилії, США і Мексики відмінили. Рішення про відміну турніру стало відоме 6 вересня, але офіційну причину цього рішення так ніхто і не оголосив.

Ми ж зібрали усі чутки згідно з якими є декілька версій.

За першою версією його відмінили через низькі продажі квитків та маленький інтерес американської публіки до футзалу. Водночас місцеві фахівці кажуть про те, що була відсутня будь-яка реклама турніру і про його проведення не знала навіть місцева футзальна спільнота. Дехто також звернув увагу на те, що для проведення такого турніру вибрали не найбільш вдале місце зважаючи на відстань від трибун до майданчика.
 

За другою версією турнур відмінили через несприятливі погодні умови. Втім, бейсбольний стадіон «Марлінс-парк», на якому мав відбутися турнір, має розсувний дах та інші прилаштування від надзвичайних ситуацій.

За третьою версією просто не існує збірної США, яка могла б виступити на турнірі. Процес набору гравців нібито відбувався, але тренери збірної заявили, що не зможуть бути готові на ці числа.

Головний редактор газети іспанської газети «Móstoles - AL DIA» Густаво Мунана у своєму твіттері висловився так: «Скасування матчів Бразилії і Аргентини в Маямі означає кінець ентелехії, яка розпочалася 2016 року з уявної ПФЛ (Професіональна футзальна ліга – прим. ред.). Історія, в яку ми всі вірили, і тепер це підтвердження нульових можливостей для старту чи існування футзалу у США».

Тренер збірної Бразилії Маркіньйос Шав’єр залишився більш ніж незадоволеним відміною товариського турніру в офіційні вікна ФІФА:

«Ця гра між футбольним збірними Бразилії і Колумбії відбувається Маямі. А грати у футзал чомусь не можна. На жаль, скасування товариських матчів двох СВІТОВИХ ЧЕМПІОНІВ Бразилії і Аргентини є неповагою до світу ФУТЗАЛУ. Величезна травма для обох збірних.»

 
З упевненістю можна сказати лише те, що це величезний удар по футзальному іміджу США.

Андрій Гулій, futsalua.org за матеріалами Futsal Japan

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.